Vánoční slovo

Vánoční slovo

Prožíváme turbulentní dobu. Když jsme si po epidemii covidu říkali, že už nemůže přijít nic horšího, začala energetická krize a nejistota pro většinu odvětví na trhu. Ale pojďme se na chvíli společně oprostit od problémů, které nás tíží, protože se blíží vánoční svátky a vy si můžete s rodinou přečíst náš zimní explicitní magazín, který právě držíte v rukou. 

Věřte mi, i já jsem byl ze začátku epidemie covidu a následné energetické krize v nejistotě z toho, co nás čeká a jaká bude doba. Zvládneme to? Odpověď po krátkém zamyšlení zněla: Jasně, že ano! 

Je to pro nás obrovská příležitost najít úspory ve firmě. Ať už například v energiích, kde jsme si přestali dopřávat klimatizaci v době, kdy nejsme v kanceláři, nebo v dalších provozních výdajích. Využili jsme tento čas k dodělání všech nedokončených úkolů a pustili se do nových výzev. 

A co vám tím chci vlastně sdělit? Každá taková složitá doba, jakou právě teď procházíme, je pro nás zkouška. Pro některé větší, pro některé menší, ale je to hlavně příležitost zamyslet se nad naším bytím a konáním. 

Proto si užijte čtení našeho magazínu, který vás může obohatit na vaší mysli, na vašich účtech, a to vše z pohodlí domova.

Prožijte nadcházející vánoční svátky se svými nejbližšími. Zastavte se a věnujte jim svůj čas, teď a tady. 

A do nového roku 2023 vám přeji mnoho zdraví, lásky a splněných snů. 

 

Dalibor Stříbný 

Jednatel společnosti
Explicit Reality s.r.o.

dalibor.stribny@explicitreality.cz

tel. 777 602 691



Zajímají vás aktuality z realitního trhu

a chcete s námi držet krok?

Budeme vás informovat o nemovitostech a novinkách jako první. No spam.

 

Podobné články: