Novinky v Explicitu - máme nový systém pro automatizaci smluv, včetně AML kontroly a elektronických podpisů!

Novinky v Explicitu - máme nový systém pro automatizaci smluv, včetně AML kontroly a elektronických podpisů!

jak jistě víte, již potřetí jsme obhájili titul Realitka roku v okrese Zlín. Toto ocenění je pro nás odměnou za dobře vykonanou práci, ale taktéž sebou nese závazek se neustále zlepšovat a aktivně vyhledávat příležitosti, jak naše služby ještě více zkvalitnit.

A dnes si představíme jednu takovou novinku, která naši realitku opět posune dál, a která znamená ještě lepší zákaznický servis pro vás - naše klienty. 

Implementovali jsme totiž online systém pro automatizaci veškerých smluv a dalších návazných procesů (jako například kontroly AML - znáte již z minulých článků na našem blogu), ze kterých se skládá realitní obchod.

Pojďme si tedy nový systém stručně představit ?

Pokud jste již někdy nemovitost prodávali nebo kupovali, tak víte, že prodej nemovitostí se skládá z mnoha úkonů a je svázán celou řadou důležitých smluv  - zprostředkovatelská smlouva mezi Realitní společností a Prodejcem, dále pak rezervační smlouva, kdy se již tři zainteresované strany domluví na úmyslu prodat-koupit až po smlouvu Realitní Kupní případně Smlouvu o smlouvě budoucí Kupní. Stejně tak pronájem nemovitostí je zase ošetřen smlouvou nájemní, předávacími protokoly atd.

No a všechny tyto smlouvy nyní máme v Explicitu online pod jednou střechou, pod patronací renomované advokátní kanceláře Petráš/Rezek, kdy celý obchodní případ je již plně automatizován. Systém je propojen s katastrem nemovitostí, takže veškeré údaje o nemovitostech a jejich majitelích jsou automaticky stahovány a propisovány přímo z katastru, čímž se celý proces zrychlí a výrazně se omezí riziko vzniku chyb při vyplňování údajů do smluv. 

Další novinkou je možnost elektronického podpisu “na dálku”, kdy jednotlivé strany mohou podepsat smlouvy z pohodlí domova nebo jednoduše na svých mobilních zařízeních, systém je nastaven tak, aby ověřil důsledně totožnost všech zainteresovaných stran a tyto elektronické podpisy jsou tedy platné a právně závazné stejně jako podpisy osobní - vlastnoruční.

Věříme, že tato investice do moderního a uživatelsky vstřícného systému, přinese větší komfort pro vás naše zákazníky a partnery a oceníte její výhody při prodeji či pronájmu vaší nemovitosti!

Ing. Ladislav Barcuch

Manažer pro strategii a rozvoj

+420 778 460 382

ladislav.barcuch@explicitreality.cz

 



Zajímají vás aktuality z realitního trhu

a chcete s námi držet krok?

Budeme vás informovat o nemovitostech a novinkách jako první. No spam.

 

Podobné články: