Případová studie - Prodej rodinného domu v Hodoníně

Případová studie - Prodej rodinného domu v Hodoníně

Chtěl bych se s vámi podělit o reálný případ prodeje rodinného domu 4+1 v Hodoníně. 

Paní majitelka se nám ozvala, aby mi svěřila prodej nemovitosti po svých rodičích.

Jako první jsem se tedy jel na místo podívat a zjistil jsem, že na domu je opravdu spousta práce. Vytvořil jsem tržní ocenění a vymyslel, na čem by se dala postavit prezentace tohohle domu, protože to je základní kámen celého prodeje. Po dlouhé schůzce s majitelkou jsem navrhl, že bude potřeba celý dům kompletně vyklidit (spousta odpadu), udělat zahradnické práce, terénní úpravy a na závěr taky kompletní úklid, to vše samozřejmě na naše náklady.

V následujících týdnech se vše rozběhlo a začalo se s vyklizením. To, co mi oznámili po vyklizení, jsem opravdu nečekal. Z domu vyvezli 18 tun odpadu a z toho byla dokonce 1 tuna nebezpečného. Každopádně vše se ekologicky zlikvidovalo a mohli jsme pokračovat dál. Další na řadě byla firma na úpravu zahrady a terénu, vše šlo podle plánu. Nakonec se dům uklidil a nachystal na focení, 3D-scan a natočení videa. Po natáčení a focení jsem zvolil prodejní strategii na míru, kde jsem se zaměřil především na lidi, kteří dům chtějí jako investici, anebo kvůli vhodnému umístění Hodonína s dobrým dopravním napojením na větší města. Stejně tak jsme nastavili placenou propagaci přes sociální sítě za nemalé finanční prostředky.

V tomhle bodu bylo vše perfektně připraveno ke zveřejnění. Během pár hodin po vystavení jsme se ujistili, že úsilí, které jsme vynaložili se vyplácí. Zájem o prohlídku mělo 21 lidí, z nichž po osobní prohlídce zůstalo 5 vážných, kteří byli ochotni jít do aukce a zabojovat takhle o svůj nový domov.

Pomocí kvalitně zpracované prezentace, velkého úsilí, správně zvolené prodejní a propagační strategie, našel dům ty pravé, vážné zájemce a mohla začít aukce. Vyvolávací cena neboli cena požadovaná klientem byla 5.000.000 Kč, po hodině a půl jsme viděli, že konečná cena v aukci dosáhla po velmi napínavém soubojina 6.110.000 Kč, načež mi volala nadšená paní majitelka se sdělením, že je nadmíru spokojená. Poté jsem se s gratulací spojil i s kupujícími, kteří byli taky velmi rádi, údajně byl tenhle dům přesně tím, který si vysnili a dlouho hledali.

Chystáte se prodávat svou nemovitost? Zaujala vás má práce?

Kdykoliv se mi můžete ozvat a já pro Vás udělám maximum, stejně jako v případě prodeje této nemovitosti!

JSEM ZDE PRO VÁS.

Filip Hladiš



Zajímají vás aktuality z realitního trhu

a chcete s námi držet krok?

Budeme vás informovat o nemovitostech a novinkách jako první. No spam.

 

Podobné články: