Objevte kouzlo Jeseníků

Objevte kouzlo Jeseníků

Místo, které spojuje horskou krajinu, přírodu a domov.

Splňte si svůj sen a pořiďte si horský apartmán na okraji CHKO Jeseníky, na jednom z nejkrásnějších míst v České republice.

Apartmány pro ty, kteří hledají místo dál od ruchu města a kolotoče každodenního života, blízko k přírodě a jednoduchému stylu žití.

V našem horském resortu naleznete apartmánové domy o 4 bytových jednotkách – 2 bytové jednotky mají dispozici 2+kk a velikosti 64 m² a další 2 bytové jednotky 3+kk o velikosti 92 m². Bytové jednotky lze eventuálně propojit a dispozice tím zvětšit.

Jsme šetrní k životnímu prostředí a myslíme na vaši budoucnost. Apartmány splňují energetickou třídu B – nízkoenergetické stavby.

Jak apartmány vypadají?

Apartmán 2+kk

Prostorné zádveří má vstup do všech jednotlivých místností. Z otevřené kuchyně s jídelním koutem a obývacím pokojem je přístup na velkou terasu. V kuchyni si můžete zvolit krbová kamna vlastního výběru. Koupelna je vybavená sprchovým koutem, wc, bidetem, umyvadlem, je zde umístěný i elektrický kotel a ohřívač vody. Další obytnou místností je ložnice, do které se vejdou až 4 postele.

Součástí apartmánu je také parkovací místo.

Apartmán 3+kk

Zádveří se vstupy do jednotlivých místností, otevřená kuchyně s možností krbových kamen, vzdušný obývací pokoj s přímým vstupem na venkovní terasu, malá ložnice či dětský pokoj s možností 4 postelí nebo vestavěných skříní a plnohodnotná koupelna s veškerým vybavením – sprchový kout, wc, bidet, umyvadlo, elektrický kotel a ohřívač vody. Ve druhém patře se nachází velký otevřený podkrovní prostor, nachystaný pro ložnici.

Součástí apartmánu je také parkovací místo.

A co zahrada?

Pozemek kolem apartmánového domu je rozdělen na 4 díly o velikosti 180–200 m². Tyto pozemky je nutné k apartmánům dokoupit. Nutno podotknout, že za bezkonkurenční cenu.

A co naleznete v okolí?

Lesy a hory 

Jeseníky s podhůřím jsou horským rájem s mnoha přírodními poklady. V létě zde najdete stovky dobře značených tras jak pro pěší, tak pro cykloturistiku.

Turistické cíle 

V okolí komplexu se nachází spousta vyžití a to jak sportovního, turistického nebo i lázeňského. Ke koupání můžete využít třeba nádrže Slezská Harta a Dlouhé stráně.

Zimní radovánky 

Hornatá oblast vám v zimě nabídne spoustu možností pro lyžování i výlety na běžkách. Lyžařské svahy jsou i v pěší dostupnosti z komplexu –- Čerťák, dále pak Karlov, Avalanche, Kopřivná.

Tak co vy na to? Zavolejte nebo navštivte webové stránky www.kouzlo-jeseniku.cz. Uděláme si společně krásný výlet, můžeme si na místě dát dobré jídlo a my vše vám ukážeme živě. Zní to lákavě, že? Tak neváhejte…

Adam Brok & David Kašný

Explicit Reality



Zajímají vás aktuality z realitního trhu

a chcete s námi držet krok?

Budeme vás informovat o nemovitostech a novinkách jako první. No spam.

 

Podobné články: