Výkupy nemovitostí a aukce

Výkupy nemovitostí a aukce

V poslední době se nám v Explicit Reality podařilo rozjet dvě služby na profesionální úrovni. Od nového roku je začneme pořádně propagovat, ale vy se o nich dozvídáte už nyní v našem magazínu, stejně jako naši spokojení klienti, kteří službu již využili.

Tou nejzajímavější službou je aukce nemovitostí, kterou jsme nevědomky dělali již od začátku činnosti naší kanceláře, jen tehdy aukce nemovitosti byly “obálkovou metodou” a díky ní jsme dosahovali vyšší prodejní ceny za nemovitosti. Postupem času, kdy jsme zjistili, že tuhle službu s klienty řešíme velmi často, jsme ji zdigitalizovali, a v současné době máme webovou aukční místnost.

Jaké má aukce výhody

Poslední dobou se u nás v Explicitu taková situace stává poměrně často.Když se sejde na nemovitosti více zákazníků, kteří o nemovitost projevili zájem, tak se vypíše termín a podmínky aukce, a zájemci  následně přihazují své nabídky za nemovitost. Nakonec vzejde vítěz s nejzajímavější nabídkou.

Touto cestou se daří zvýšit tržní cenu nemovitostí o 5-15 %, což je pěkné navýšení pro prodávajícího.

Aukce nemovitosti

Druhou službou je výkup nemovitostí. Určitě si říkáte: “Výkup dělá dneska kdekdo”. Ano, to máte jistě pravdu, u nás však nabízíme férové ceny za výkup nemovitosti. A to z důvodů, že si následně nemusíme objednávat stavební firmu na rekonstrukci, protože je zde firma Explicit Stav. Díky ní dokážeme naše náklady snížit a promítnout je do výkupní ceny ve prospěch zájemce.

Pokud máte zájem o přímý výkup nemovitosti, neváhejte se nám ozvat a nezávazně dostat nabídku za vaši nemovitost.



Zajímají vás aktuality z realitního trhu

a chcete s námi držet krok?

Budeme vás informovat o nemovitostech a novinkách jako první. No spam.

 

Podobné články: