Nová spolupráce s právnickou Firmou roku

Nová spolupráce s právnickou Firmou roku

V říjnu 2021 jsme se v Explicit Reality rozhodli pro změnu advokátní kanceláře. Naše cíle nejsou malé a chceme působit po celé České republice, proto jsme hledali partnera, který nám naše cíle pomůže naplňovat. 

Už před nějakou dobou jsem se na podnikatelských snídaních BforB seznámil s Lukášem Rezkem, přičemž to byl právě náš vzájemný velmi dobrý vztah, který nás přivedl k myšlence na společnou spolupráci našich firem..

Proto jsme zvolili Advokátní kancelář Petráš Rezek, která je o něco starší firmou než je Explicit Reality, a má stejně jako my ty nejvyšší ambice, tj. být jedničkou na trhu v poskytování právních služeb v celé České republice. 

Nová spolupráce s právnickou Firmou roku

Tato spolupráce, která nám již dva měsíce funguje, je přínosem nejen po stránce profesionálních právních služeb, ale také zárukou pro vás naše klienty, protože spolupracujete s jedničkami v oboru, a to jak v oblasti realit, tak právních služeb. 

Aby toho nebylo málo, tak advokátní kancelář Petráš Rezek uspěla v rámci vyhlášení cen Právnická firma roku 2021, kde získala neuvěřitelných 5 ocenění!

Patří mezi nejlepší právní kanceláře v oblasti zdravotnického práva, práva duševního vlastnictví, práva informačních technologií a pracovního práva. A k tomu ještě získala ocenění v kategorii “Regionální právnická firma roku”.

Díky tomu se hrdě počítá mezi top právnické firmy v celé ČR.

Těšíme se na dlouhodobou kvalitní spolupráci.

Dalibor Stříbný

Jednatel společnosti Explicit Reality s.r.o.

 



Zajímají vás aktuality z realitního trhu

a chcete s námi držet krok?

Budeme vás informovat o nemovitostech a novinkách jako první. No spam.

 

Podobné články: