Projekt Comenius Towers: Luxusní novostavby v Uherském Brodě

Projekt Comenius Towers:  Luxusní novostavby v Uherském Brodě

Hledáte novostavbu bytu? Mám pro vás nabídku, která může změnit váš životní styl! 

Comenius Towers představuje nové byty v moderní novostavbě na sídlišti Olšava, kde postupně vyroste 6 impozantních bytových domů nabízejících 132 exkluzivních bytů a 140 parkovacích míst. To vše v jedinečné atmosféře environmentálního parku Škrlovec, který dodává celé lokalitě unikátní charakter. 

Pojďme se podívat na to, co můžete od bytů v Comenius Towers v lokalitě Uherský Brod – U Mlýnů očekávat:

Rozmanité dispozice: Nabízíme byty s dispozicemi od 1+kk až po 4+kk, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a životnímu stylu.

Moderní vybavení: Všechny byty disponují moderními prvky, lokální rekuperační jednotkou, venkovními žaluziemi a optickým kabelem pro rychlé a spolehlivé připojení k internetu a TV.

Možnost parkování: Nabízíme 140 parkovacích míst, jak veřejných, tak neveřejných, která si můžete individuálně dokoupit, ať už se jedná o parkovací stání, nebo garáž.

Výtah: Samozřejmostí v domech je výtah, který zajišťuje snadný a pohodlný přístup do všech podlaží.

Kvalitní architektura: Comenius Towers je postaven podle návrhu ateliéru GG Archico a nabízí nízkoenergetické byty třídy B s nadčasovou architekturou.

Sídliště Olšava: Spojení mostními lávkami Všezvěd a Všudybud, odkazujícími na postavu z díla Jana Amose Komenského, nabízí ideální kombinaci klidného bydlení s přístupností do centra města. Okolí navíc poskytuje nádherné panoramatické výhledy na historické město a kopcovitou krajinu.

Momentálně jsou k dispozici byty typu 2+kk a 3+kk v domech A, B a D. Domy C, E, F a jejich výstavba se teprve plánují. Více informací o projektu na
www.comeniustowers.cz.

Poslední 3 byty 3+kk v domě D:

- celková plocha 104 m2

- užitná plocha 91 m2

- balkón 7 m2, sklep 7 m2

Byty 2+kk v domech A, B a D:

- celková plocha 60–68 m2

- užitná plocha 51–56 m2

- balkón 5 m2, sklep 3 m2

Dostupnost jednotlivých bytů najdete zde:

comeniustowers.cz/nabidka-bytu.

Comenius Towers přináší nejen luxusní bydlení, ale i záruku kvality a moderních standardů. Pokud hledáte nový domov v Uherském Brodě, neváhejte se podívat na nabídku bytů a připojit se k exkluzivnímu životnímu stylu, který nabízí. 

Filip Hladiš

Manažer pobočky
Uherské Hradiště

 filip.hladis@explicitreality.cz

 774 110 397



Zajímají vás aktuality z realitního trhu

a chcete s námi držet krok?

Budeme vás informovat o nemovitostech a novinkách jako první. No spam.

 

Podobné články: