Interaktivní virtuální 3D prohlídka nemovitostí

Interaktivní virtuální 3D prohlídka nemovitostí

Ti nejúspěšnější používají nejlepší nástroje.


Nejmodernější 3D virtuální prohlídku Matterport nabízíme našim klientům již dva roky a sklízíme s touto službou velké úspěchy.

Matterport

Pojďme si o Matterportu nebo-li 3D skenu říct něco víc.


Výstupem z této kamery je interaktivní virtuální 3D prohlídka vhodná i k umístění na web. Umožňuje zákazníkovi procházet se volně prostorem, jako by se fyzicky nacházel na místě, podobně jako ve virtuální realitě. Předností této nejnovější technologie je zejména prostorová vizualizace u vícepodlažních objektů, která dokáže vytvořit prostorový náhled tak, že zákazník v perspektivě vidí celý objekt s pohledem do jednotlivých pater. Tímto je dosaženo komplexní představy o celém objektu. Prostor je snímán kamerou, není modelován. Díky tomu jsou do detailu vidět reálně všechny jeho části objektu a prostoru, včetně detailů předmětů. Do virtuální prohlídky se dají zařadit i popisky, videa, dokumenty nebo zajímavosti o místech. Něco podobného znáte všichni určitě z Google Maps, kde si projdete jakékoliv město na světě z obrazovky počítače. A my to samé umíme udělat přímo na Vaší nemovitosti.

Podívejte se na ukázku naší práce na tomto odkazu.

Nechte vaši nemovitost prodávat těmi nejmodernějšími nástroji, kterými disponujeme a zvyšte tak cenový potenciál Vaší nemovitosti.



Zajímají vás aktuality z realitního trhu

a chcete s námi držet krok?

Budeme vás informovat o nemovitostech a novinkách jako první. No spam.

 

Podobné články: